Leilighet Skillebekk

Foto

Magnus Nordstrand

Interiør og design

Alex Ark

Styling

Alex Ark

Bygård på Skillebekk fra 1948 tegnet av funksjonalistiske arkitekten Finn Bryn. 

Alex Ark fikk i oppdrag å designe leiligheten for et voksent par som flyttet fra enebolig til denne leiligheten i Oslo sentrum. Leiligheten skal fungere som et intimt hjem for to og samtidig ha plass til besøk av venner, barn og barnebarn. 

Materialkonseptet består av eik, basefarge i lys gul, rødtoner på dører, listverk og detaljer, kontrast i tekstil fra boucle i polstrede møbler til florlette gardiner. 

I disponering av rommene vektlegges det største arealet til de sosiale sonene - kjøkken, spisestue, stue og hjemmekontor/gjesterom. Master soverom er utformet med compact living kvaliteter som  maksimal arealutnyttelse til oppbevaring og høy kvalitet i komfort og materialitet. 

Planløsningen og høy grad av gjennomlys gjør boligen til et intimt, lyst og lett hjem med kontakt mellom de ulike sonene og samtidig mulighet til å trekke seg tilbake til private hjørner i leiligheten. 

I disponering av rommene vektlegges det største arealet til de sosiale sonene - kjøkken, spisestue, stue og hjemmekontor/gjesterom. Master soverom er utformet med compact living kvaliteter som  maksimal arealutnyttelse til oppbevaring og høy kvalitet i komfort og materialitet

Ill.

Neste prosjekt

Enebolig Ekeberg

Interiør