Enebolig Son

Foto

Einar Aslaksen

Interiør og design

Alex Ark

Styling

-

Enebolig tegnet i samarbeid med Langfeldt Wessel arkitekter.

Boligens planløsning består av et atrium som skiller soveromsfløy fra de sosiale rommene. En glassgang mot atriet binder interiør og uterom sammen med store vindusflater og flere dører for en sømløs tilgang mellom kjøkken og hage.

Alex Ark har tegnet nivåer som deler opp de ulike sonene og følger tomtens bratte terreng.

Vi har utarbeidet et helhetlig materialkonsept for interiør og fasade med naturlige, varme materialer. Design av kassetthimling og gulv i eik, terracotta og rød marmor gir en lun atmosfære i en ellers luftig og åpen bolig. Vindusrammer og sprosser i gyldent tre gir en varm og intim innramming av de store glassflatene som åpner seg mot havet.

Tegl, murpuss, gyldent panel og bronsefarget metall på rekkverk og beslag, samt terracotta farget inngangsdør med spesialdesignet dørgrep gir varme kvaliteter til fasaden.

Boligens planløsning består av et atrium som skiller soveromsfløy fra de sosiale rommene.

En glassgang mot atriet binder interiør og uterom sammen med store vindusflater og flere dører for en sømløs tilgang mellom kjøkken og hage.

Alex Ark har tegnet nivåer som deler opp de ulike sonene og følger tomtens bratte terreng.

Kategori
Enebolig
Størrelse
150 kvm
Ferdigstilt
2022
Sted
Son
Kunde
Privat

Vi har utarbeidet et helhetlig materialkonsept for interiør og fasade med naturlige, varme materialer.

Design av kassetthimling og gulv i eik, terracotta og rød marmor gir en lun atmosfære i en ellers luftig og åpen bolig. Vindusrammer og sprosser i gyldent tre gir en varm og intim innramming av de store glassflatene som åpner seg mot havet.

Neste prosjekt

Leilighet Skillebekk

Interiør og design